Bors cu mangold si costite de porc

de vero_closca in Ciorbe, 3 Iun 2010 | 7834 vizualizari

 

mangoldul este o varietate de sfecla, cultivata pentru frunze si pentru petiolul acestora. Frunzele acestei plante sunt dezvoltate, ondulate, cu petiol puternic, consistent, carnos. Petiolul poate ajunge si la 30 cm lungime si cinci-opt centimetri latime. Este placut la gust, fraged, suculent, culoarea fiind galbuie, roza sau alba. Frunzele mangoldului sunt folosite la salate, supe, mancaruri naturise, inclusiv budinci si placinte. Petiolul se fierbe si are cam aceleasi intrebuintari, utilizarea sa depinzand si de fantezia culinara a consumatorului. In alimentatie, frunzele de mangold pot inlocui spanacul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite de porc
  • 300g mangold
  • 300g spanac
  • 4 cartofi noi
  • 1 legatura morcovi noi
  • 1 legatura ceapa verde
  • cate 1/2 legatura leustean si marar
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • 1 ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu mangold si costite de porc:

Se spala legumele si se curata,apoi se taie dupa preferinta. Spanacul si mangoldul se oparesc 2 minute apoi se scurg. Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si se spumeaza de cate ori este nevoie,se adauga legumele si cand sunt pe jumatate fierte se pune si spanacul si mangoldul oparite si rosiile taiate cubulete.

Cand sunt fierte toate se adauga borsul fiert separat,sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte cu verdeturi tocate fin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu mangold si costite de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

vero_closca 1

03.06.2010, 17:17

va multumesc mult,mult de tot pt urari! va pup!

gaby_duceag 1

03.06.2010, 17:24

La multi ani Vero! Sa fii sanatoasa si inconjurata mereu de dragostea celor dragi! Ani frumosi in continuare!

silvi0ara 1

03.06.2010, 19:47

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bors de legume