Bomboane ninse

de Georgiana78 in Prajituri, 31 Ian 2013 | 4334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti faramati
  • 200 ml apa
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri rase cacao
  • 100 gr rahat
  • 50 gr stafide
  • 50 gr nuci macinate
  • esenta rom
  • fulgi cocos pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane ninse:

- apa se fierbe cu zaharul, se obtine un sirop in care se incorporeaza cacaua si se mai fierbe putin

- se ia de pe foc si se adauga nuca macinata, rahatul taiat marunt, stafidele tinute in prealabil in rom si esenta de rom, iar la final se adauga biscuitii si se amesteca bine.

- se formeaza cu mana unsa cu putin ulei bomboanele de marimea unei nuci si se tavalesc prin fulgii de cocos.

- se mai lasa un timp sa se patrunda gusturile, la rece, apoi se servesc alaturi de un ceai!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane ninse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Georgiana78 1

31.01.2013, 19:20

Dora

RoXx

Gaby

Georgiana78 1

31.01.2013, 19:20

Cris Multumesc! Da este un set de farfuriute....si mie imi plac!

Georgiana78 1

31.01.2013, 19:21

Bunica... ...multumesc! Ma bucur ca va plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert "Bulgarasi" de cacao