nu au mai luat forma bomboanelor pentru ca am folosit pentru pasta marshmallow
Batem albusurile circa 8 minute ,inainte de a va apuca de batut albusurile puneti 80 ml de apa la fiert cu zaharul si fierbeti cam 6-8 minute ,trebuie sa iasa un sirop lipicios cand dati cu degetul pe fundul lingurii sa ramana curat .
Cu mixerul mergand adaugati sarea ,gelatina dizolvata in restul de apa si vanilia ,apoi cate putin incorporati siropul asa fierbinte si mixati cam 15 minute pana se raceste .Vom obtine o spuma densa si lipicioasa.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem un strat de zahar pudra amestecat cu amidon si turnam compoitia pe care o lasam 12 ore la temperatura camerei.
Eu in stadiul acesta am lasat-o .Dupa 12 ore am rulat-o si am invelit-on folie.Am pastrat-o la frigider pana am avut nevoie de ea.
Pentru cine vrea bomboane dupa cele 12 ore rasturnam aluatul pe masa( peste care am pus hartie de copt si zahar pudra amestecat cu amidon ) si taiati in diferite forme ,apoi le tavaliti prin zahar pudra.
Fotoografie nu am .
Reteta este luata de aicuhttp://www.e-retete.ro/retete/marshmallow