Bomboane de dovleac

de Dea_Dea in Dulciuri, 20 Feb 2014 | 3228 vizualizari

 

Cu ultimul dovleac :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de dovleac
  • 3 linguri zahar
  • scortisoara
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca
  • DECOR
  • nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de dovleac:

Dovleacul se da pe razatoare si se pune la calit cu zahar si scortisoara. Se lasa la racit si se fac bilutele. Se pune ciocolata pe farfurie si se pun bomboanele iar deasupra se pune nuca de cocos. Daca se doreste se pot da prin cioacolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

20.02.2014, 14:44

Dea_Dea 1

20.02.2014, 15:59

multumesc

Micutza Luana 1

24.02.2014, 12:07

am vazut reteta asta odata la cireasa de pe tort o facuse Oana Roman ff interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sebadas (Placintele italiene cu branza si miere)