Bomboane de ciocolata cu lapte si menta

de jolygina in Prajituri, 26 Ian 2013 | 7588 vizualizari

 

Preferatele noastre

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata amaruie neagra
  • 200 g cicolata cu lapte
  • esenta de menta
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de ciocolata cu lapte si menta:

Rupem ciocolata in cubulete mici dupa care o asezam intr-un castron pe abur si amestecam continu pana se topeste bine. Adaugam treptat uleiul putin cate putin pana se incorporeaza treptat. Dupa ce s-a incorporat bine luam ciocolata de pe foc si adaugam esenta de menta.

Pentru a iesi mult mai bine bombonele punem inainte cu 10 minute formele de bomboane in frigider apoi cand totul este gata turnam ciocolata in ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata cu lapte si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

jolygina 1

27.01.2013, 16:59

dap robotei sunt pentru alexutul meu

Patricia Iordache 1

22.03.2013, 17:47

Super idee! Am trecut reteta la favorite

jolygina 1

22.03.2013, 23:21

ma bucur ,te pup patricia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute cu nuca si lavanda