Topim ciocolata amaruie impreuna cu untul pe baie de abur.
Zdrobim bibiscuitii si ii adaugam peste ciocolata topita, impreuna cu zaharul pudra, nuca macinata, esenta si zaharul vanilat.
Amestecam bine compozitia si formam bilute potrivite.
Le dam la frigider pana topim ciocolata cu lapte.
Intr-un vas punem frisca lichida si ciocolata cu lapte rupta in bucati mici,lasam pe baie de abur pana se topeste dupa care, cu ajutorul unei scobitori scufundam bilutele in ciocolata, dupa care le asezam pe hartie de copt.
Pe fiecare bomboana presaram nuca maruntita, nuca de cocos sau decpr de ciocolata.
Le mai dam jumatate de ora la frigider dupa care pot fi servite.
Cele doua linguri de lapte cald le vom folosi doar daca compozitia este foarte greu de modelat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.