Cui nu ii place ciocolata? Si daca mai e combinata si cu nuca de cocos, cu atat mai bine. Va invit sa gustati o bomboana dulce si delicioasa! Aaaa, si usor de facut!
Se pune pe foc, intr-un vas, laptele de cocos cu zaharul. Se amesteca si se tine pe foc pana se topeste zaharul, apoi se ia de pe foc, se adauga nuca de cocos, esenta de vanilie. Se amesteca pana se obtine o compozitie destul de groasa (daca este nevoie, puteti adauga in plus nuca de cocos). Aceasta compozitie se intinde intr-o forma termorezistenta sau o tava mai mica, se niveleaza, se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pana a doua zi.
Se topeste ciocolata cu smantana lichida si se lasa foarte putin la racit.
Din compozitia de cocos scoasadela frigider, se formeaza cubulete cu un cutit sau se pot forma bile de cocos, evident manual. Aceste cuburi sau bile de cocos se tragin ciocolata topita, dupa care se scot si le lasa la "uscat". Dupa ce s-a intarit ciocolata de pe ele, se pot orna dupa bunul plac.
Sa va repet cat de bune sunt????
1
Sa aveti rabdare sa le vedeti gata si sa le savurati pe indelete :)))