Bomboane cu Cocos si Ciocolata Alba

de dentistutza in Dulciuri, 3 Noi 2010 | 10139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. ciocolata alba cu aroma de cocos
  • 150 gr. cocos
  • 100 gr. unt
  • 120 gr. zahar
  • 200 gr. lapte praf
  • 4-5 biscuiti zdrobiti fin
  • 1 varf de cutit sare fina
  • alune de padure/ migdale/ bucatele de susan pt. umplut
  • ciocolata/ cocos pt. ornat
Portii: 26
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu Cocos si Ciocolata Alba:

Ciocolata si untul se topesc la bain-marie cu atentie ca untul sa nu se lichefieze. Nuca de cocos,zaharul,laptele praf, praful de biscuiti si sarea se amesteca intr-un bol si apoi se toarna crema de ciocolata+ unt . Se framanta cu mana pana se leaga compozitia. Formam bombonele care se pot umple cu aluna sau migdala si tavali prin ornamentul preferat.   Se tin la frigider ca sa se intareasca untul si se pot servi. Se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu Cocos si Ciocolata Alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello