Bomboane a la Miha

de Miha in Dulciuri, 11 Ian 2010 | 10477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g unt
  • 3 linguri frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane a la Miha:

Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.

Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1-2 linguri frisca lichida.


Se modeleaza bilute,pe care le tavalim prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane a la Miha" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

30.11.2011, 19:44

Chiar nemaipomenite cum sa mai cumperi cand poti sa le prepari si ai asa o reteta minunata!

Zambareata 1

30.11.2011, 20:33

gata si raffaello....abia astept sa le manac ast asteapta in frigider miha

Zambareata 1

30.11.2011, 20:35

ruxyyyyy scumpa te astept sa iti dau...tocmai le-am terminat de facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaelo