Bogaci a la Sanda Marin

de Lizicat in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 10393 vizualizari

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg 1

01.12.2010, 11:40

lia maria 1

01.12.2010, 11:41

Bine ai venit pe Bucataras ! S pogacii facuti de tine sunt tareeeee buni asa ca las aici furcile si te asteptam si cu alte retete

Bucataras 1

01.12.2010, 11:48

Lizi, bine ai venit pe bucataras! Si mie imi plac cartile Sandei Marin, au un singur minus: n-au poze

corina241 1

01.12.2010, 12:05

Bine ai venit!!!!!asteptam mulllteee retete

kamy 1

01.12.2010, 13:13

bine ai venit!!!nu am mai mancat demult da tare-s bune 5f

giuliana 1

01.12.2010, 13:37

bine ai venit si parca as vrea si eu una

MotanLaOale 1

02.12.2010, 13:03

Lizicat 1

02.12.2010, 18:00

Multumesc mult dragele mele. Incurajarile voastre sunt exact ce aveam nevoie ca sa incep sa va arat ce fac si eu. Va pup, cu drag, de la Cluj-Napoca.

MIUTA 1

02.12.2010, 20:07

Bine ai venit! 5 furcu

raluxas 1

02.12.2010, 20:33

dar reteta de baza este chiar cu jumari?

Lizicat 1

03.12.2010, 18:43

Da. Reteta este exact ca in carte. Bogacii pot fi un aperitiv foarte bun daca sunt calzi si merg tare bine la bere.

elena1988 1

04.03.2011, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu branza