Blat de tort cu cacao si indulcitor Green Sugar

de Mitinita in Retete diabetici, 15 Iun 2015 | 6712 vizualizari

 

Daca vreti sa preparati un blat simplu, inlocuiti cele 25 de grame de cacao cu faina.

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina
  • 25 g cacao
  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de apa
  • 6 linguri de indulcitor natural Green Sugar
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao si indulcitor Green Sugar:

Preaincalzim cuptorul.
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam indulcitorul natural si batem in continuare.
Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se pune un galbenus, o lingura de apa, una de ulei, tot asa pana se termina.
Adaugam faina cernuta, cacao si praful de copt si incorporam cu o miscare circulara, de sus in jos.
Punem compozitia in forma de copt tapetata cu ulei si faina sau foaie de copt si o dam la cuptor.
E gata cand trece testul scobitorii, o introducem in mijloc si iese curata. In primele 5 minute nu se deschide usa cuptorului, altfel blatul se va lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao si indulcitor Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Green Sugar