Blat de tort cu cacao

de Mitinita in Torturi, 23 Mar 2015 | 7310 vizualizari

 

Reteta o puteti folosi la toate torturile unde baza este un blat cu cacao

 

INGREDIENTE

  • 175 gr faina
  • 25 g cacao
  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de apa
  • 150 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao:

Preaincalzim cuptorul.

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare.

Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se pune un galbenus, o lingura de apa, una de ulei, tot asa pana se termina.

Adaugam faina cernuta, cacao si praful de copt si incorporam cu o miscare circulara, de sus in jos.

Punem compozitia in forma de copt tapetata cu ulei si faina sau foaie de copt si o dam la cuptor.

E gata cand trece testul scobitorii, o introducem in mijloc si iese curata. In primele 5 minute nu se deschide usa cuptorului, altfel blatul se va lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de nuca