Bitter suedez

de Ligia Bxl in Bauturi, 5 Oct 2011 | 9107 vizualizari

 

este foarte bun pentru vindecarea multor boli,http://www.terapiinaturiste.ro/preparate-bitter-suedez-recomandari.php,ptr ca e foarte scump eu il prepar in casa ,se face foarte repede si tare simplu

 

INGREDIENTE

  • amestec suedez 80gr(plante)
  • 1,5 l de alcool de cereale de 38°-40°
  • extract de aloe (se afla in cutia de amestec suedez)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bitter suedez:

Se pun 80gr de plante intr-un vas de sticla sau de ceramica cu capacitatea de 2l,se toarna 1,5-1,7l alcool de cereale de 38°-40° peste amestec.Vasul se acopera si se lasa la soare sau la loc caldut 14 zile,timp in care se agita continutul de 2-3 ori pe zi.Dupa aceasta etapa se strecoara,se adauga extractul de aloe si se pune in sticlute brune si se pastreaza la frigider.Amestecul suedez(plantele si aloe)se gasesc la Plafar.Se pune cate o lingura sau o lingurita in apa,suc sau ceai,chiar si cafea :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bitter suedez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

Ligia Bxl 1

07.10.2011, 16:18

alinutzika,miuta multumesc

tanyapatap 1

18.10.2011, 13:03

Ligia Bxl 1

20.10.2011, 16:14

Taniutza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limonada