Biscuiti pentru iepuras

de divainbucatarie in Dulciuri, 22 Apr 2011 | 4007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt,
  • 100 g zahar,
  • coaja rasa de la 1/2 limetta,
  • 1 lingurita suc limetta,
  • 175 g faina
  • 1 galbenus,
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru iepuras:

Mixam untul cu zaharul pana devin ca o crema. Adaugam coaja si sucul de limetta. Incorporam faina, apoi adaugam galbenusul. Amestecam bine pana aluatul devine neted. Facem din el o minge, il invelim in folie de plastic si il lasam la frigider minim 30 de minute. Dupa ce s-a racit intindem o foaie subtire de aluat (pe un blat de lemn pe care am preasarat faina). Aluatul trebuie sa aiba o grosime de aproximativ 2mm.

Decupam iepurasii si ii punem in tava pe hartia de copt. Ii coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 10 minute. Daca nu aveti forme de iepurasi, taiati niste cercuri pe care le alungiti apoi si el faceti sa semene cu un ou. Ii punem sa se raceasca pe un gratar si ii decoram cu nutela.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru iepuras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]