Biscuiti Linzer (Ochi de pisica)

de La Ancuta in Dulciuri, 1 Dec 2016 | 14285 vizualizari

 

Astazi v-am adus o reteta din caietul mamei mele. In fiecare an, inainte de Craciun, coceam impreuna cu mama acesti biscuiti fragezi si aromati. Acum iata ca a venit randul meu sa coc ochi de pisica pentru piticii mei scumpi. Cu toate ca sunt putin migalosi, va garantez ca toti cei dragi vor fi incantati.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 120 g zahar
  • 1 ou
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g faina
  • gem acrisor (pentru umplut)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Linzer (Ochi de pisica):

Mixam untul moale impreuna cu zaharul si vanilia pana devine cremos, apoi adaugam oul, iar la final faina. Framantam un aluat nelipicios.

Rupem cate o bucata de aluat pe care o intindem in foaie subtire, pe masa de lucru usor infainata.
Decupam biscuitii, avand grija sa avem numar egal de biscuiti plini si biscuiti cu gaura la mijloc.

Asezam biscuitii in tava si coacem la foc mic, pana devin aurii pe margine. Aveti grija sa nu se arda!

Lasam sa se raceasca iar apoi ii ungem cu gem ii lipim si apoi pudram cu zahar.
Sunt foarte fragezi, iar cu cat stau mai mult, devin tot mai fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Linzer (Ochi de pisica)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale