Biscuiti la cafea

de matilda in Prajituri, 22 Mar 2011 | 3785 vizualizari

 

biscuitii sant foarte buni,puteti face cat de multi,sant usor de facut si deosebiti la gust
si se pot pastra intr-o cutiuta in frigider mai multe zile

 

INGREDIENTE

  • 40 gr faina
  • 50 gr unt plus 20 gr pentru crema
  • 25 gr zahar
  • 30 gr pistachio
  • 50 gr migdale mixate bine
  • 50 gr ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti la cafea:

se taie untul cubulete mici,amestecam cu restul,cu mana,5-10 minute,formam cu mana biscuitii,ii asezam in tava pregatita cu hartie de copt si-i lasam 2 ore in frigider. Scoatem tava,punem cuptorul la 180, la mijloc,14 minute,dupa lasam cuptorul sa mearga doar sus,la 220 pentru 4 minute

Se scot cu hartia din tava,se lasa sa se raceasca, mai tarziu vom pune deasupra crema preparata astfel:

50 gr de ciocolata cu alune intregi  plus 20 gr unt, taiam ciocolata foarte mic cu cutitul( o lasam la temperatura camerei mai mult ),untul cubulete,punem intr-un castronel, pe care il lasam cateva minute intr-un vas cu apa fierbinte, amestecam bine

Punem cate o lingurita de crema deasupra fiecarui biscuit

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti la cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post)