De multisor n-am mai prezentat vreo reteta de biscuiti sau fursecuri...stiti voi: minunile acelea micute, dulci si parfumate, menite sa ne incante diminetile la cafea sau ceai,la micul dejun sau poate ca o gustare...o promisiune de rasfat dupa clipe incordate la serviciu...sau un pupic de la cei mici, in semn de "multumesc"!
Ei...acestea fiind zise, sa ne apucam cu drag si spor sa pregatim niste biscuiti cum n-am mai facut, dulci si invaluiti de o aroma fina si feminina, primavaratica...sa ne aduca soarele si zambetele in casa si-n viata:)
Reteta e simpla si la indemana oricui, dar secretul sta in cele cateva picaturi de esenta folosite..si in bucuria de a-i pregati:
Modul de preparare a acestor biscuiti e la fel de simpla, iar acestia vor fi gata in doi timpi si trei miscari: toate ingredientele se amesteca in robot, sau la masina de paine; se formeaza un aluat elastic, care se lasa la rece 1 ora, apoi se modeleaza, dupa inspiratie si dorinta. Eu am ales sa intind o foaie de aluat de cca 2 cm grosime, apoi am taiat forme cu o rozeta simpla pt. fursecuri. Am asezat cu grija in tava tapetata cu foaie de copt, apoi am dat cca 15 min. la cuptor (200 grade) pana s-au copt.
Am pudrat cu zahar si au fost gata!
Nu-i asa ca sunt niste biscuiti tare dragalasi?