Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am facut acesti biscuiti deoarece vroiam ceva dulce, dar, in acelasi timp, vroiam sa fie ceva mai sanatos. Reteta originala este sarata, dar eu am adaptat-o. Le scriu pe amandoua cu toate ca nu am incercat varianta sarata.
Pentru varianta sarata:
Pentru varianta dulce:
Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (se pune cate putina apa pana se formeaza un aluat bun de intins). Se intinde aluatul cu grosimea de cca 1 cm (daca le faceti mai subtiri ies tari, depinde de preferinte). Se decupeaza si se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul preincalzit la 175 grade C timp de 15 - 18 min.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola