ideale la micul dejun alaturi de un pahar de lapte sau un iaurt (degresate, fireste ;) )
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Spargem ouale intr-un bol incapator si adaugam iaurturile degresate.
Peste iaurturi punem 3 linguri tarate de ovaz, 5 linguri fulgi de ovaz,1 lingura seminte de chia, 3 linguri seminte de floarea soarelui decojite, 2 linguri tarate de psyllium, 2 linguri seminte de susan alb.
Adaugam 4 linguri indulcitor lichid, apoi 6 linguri tarate de grau si 1/2 plic praf de copt.
Amestecam toate aceste ingrediente pana se omogenizeaza.
Tapetem tava cu hartie de copt, formam din compozitia obtinuta biscuitii (procedam la fel ca la chiftele, modelam biscuitii intre palme), ii asezam in tava, presaram susan alb si negru pentru decor, apoi dam tava la cuptor pana se coc biscuitii si se rumenesc uniform.
Pofta buna!