Biscuiti de post cu dulceata si rodii

de Bucataras Diana in Dulciuri, 22 Noi 2016 | 3325 vizualizari

 

M-am imbolnavit de biscuiteala :) Ce imi place la acest site este faptul ca te provoaca :) Pana la acest concurs nu facusem nici un fel de biscuite sau de fursec. :) Baietii mei va multumesc! :P M-am inspirat de la Lalena. :)

 

INGREDIENTE

  • cca. 350 gr faina
  • 60 gr cacao
  • 1 borcan de 400 gr dulceata mixta de visine, capsuni si afine
  • 140 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 80 ml ulei
  • 2 rodii
  • esenta de rom
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post cu dulceata si rodii:

Preincalzim cuptorul la 200 grade C si amestecam intr-un vas faina, cacaua, praful de copt si sarea. In alt vas, amestecam dulceata, zaharul, boabele de rodie maruntite la robot si scurse partial, esenta de rom si uleiul. Adaugam jumatate din amestecul de faina in vasul cu dulceata. Amestecati cu o lingura. Adaugam si restul de faina in reprize. Framantam aluatul cu mainile, pana iese un aluat moale, nelipicios. Modelam bilute din aluat pe care le aplatizam si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Nu tineti la cuptor mai mult de 10 minute, chiar daca vi se par moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post cu dulceata si rodii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata aromata de banane