Biscuiti de cacao cu ciocolata

de laylalala in Prajituri, 18 Mar 2011 | 4586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 200 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 300 gr faina
  • 100 gr cacao
  • ¼ lingurita bicarboant de sodiu
  • ¼ lingurita praf de copt
  • 150 gr ciocolata cu lapte, rupta in cubulete
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de cacao cu ciocolata:

Incinge cuptorul la 180˚C.

Bate untul cu zaharul si vanilia. Incorporeaza ouale, cate unul pe rand. Faina amestec-o cu bicarbonatul, praful de copt si cacaoa. Inglobeaza ingredientele uscate in compozitia cu unt, amestecand pana la omogenizare.

Cu mana, ia bucatele din aluat in care introdu cate un cubulet de ciocolata cu lapte, apoi formeaza bile din ele. Da bilele prin zahar pudra, aseaza-le intr-o tava tapetata cu foaie de copt si da la cuptor 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de cacao cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao, cafea si scortisoara