Facem aluatul din branza, unt si faina ;vom obtine un aluat elastic ca o plastelina ,il impartim in doua il imbracam in folie si-l dam la frigider 30 minute.Intindem foaie subtire si taiem forme,dam apoi tava in frigider 10 minute iar cand o scoatem le ungem cu ou apoi presaram zaatar ,mac sau sare grunjoasa dupa preferinta.Se dau la cuptorul preincalzit 180 grade 10 minute.Pentru ca atunci cand le transferam de pe masa in tava isi strica forma indicat ar fi ca foaia sa fie intinsa direct pe foaia de copt si decupata direct pe foie asa vor ramane nemiscate si desigur cu forma dorita.Sint un aperitiv perfect langa o lingura de labaneh(crema de iaurt) ,linga o crema de avocado,aperitiv perfect linga o bere rece,sau pur si simplu in pachetelul de la servici.Puteti incerca si varianta in forme de tarte si aici umpluturile pot varia in functie de gust branza,carne,salate ...Sa aveti pofta!!!
1
Intindeti foaia direct pe hartia de copt si transferati apoi in tava,pentru as pastra forma