Biscuiti cu telemea

de mihaelaM in Dulciuri, 18 Iun 2011 | 5147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g telemea
  • 2 oua+1pt uns
  • 100 ml lapte
  • 200 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu telemea:

Cernem faina intr-un lighenas,apoi o amestecam cu pliculetul de praf de copt,facem un cuib si adaugam si ouale(2),laptele cald,untul topit,sarea si zaharul,amestecam totul pana ce obtinem un aluat nelipicios.

Intindem pe masa de lucru o foaie peste care punem telemeaua rasa,apoi impaturim foaia.

O intindem din nou si formam biscuiteii pe care o sa-i punem intr-o tava unsa cu putin ulei,o sa-i ungem cu ou si-i dam la cuptorul incins pana se vor rumeni.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
Brânza Gorgonzola, brânză italiană tradițională, vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola... citeste mai mult
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza cu foi de casa cu untura si umplutura cu telemea