Nu va puteti imagina cat sunt de fragezi...au fost dementiali ... merita din plin sa fie incercati .
Untul ( sau margarina) se scoate din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei .
Punem intr-un bol untul si zaharul si mixam cu ajutorul unui mixer la viteza maxima pana devin o crema de culoare alba .
Adaugam oul,sucul de portocala si mixam bine in continuare .
Punem apoi faina impreuna cu praful de copt si amestecam bine ingredientele.
La sfarsit punem pepitele de ciocolata si amestecam.
Acoperim bolul cu folie de plastic si dam la frigider pentru cateva ore .
Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei lingurite punem aluat in tava lasand spatiu intre biscuiti. Pentru o forma mai frumoasa folositi posh-ul.
Dam la cuptor la 180 grade pana ce biscuitii sunt usor maronii pe margini. ( in jur de 10 minute) .
Se lasa sa se racoreasca ( daca este posibil) :)
Pofta buna !