Biscuiti cu migdale si ovaz

de Irina in Prajituri, 8 Aug 2014 | 4434 vizualizari

 

Sunt biscuitii mei preferati inca o vreme. I-as rontai intr-una! Fac destul de des, reteta de baza e aceeasi, doar mai schimb din cand in cand ciocolata cu merisoare sau migdale, sau...depinde pe ce imi pica ochii. De data aceasta am pregatit biscuiti cu ovaz, migdale si ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 175 g faina de ovaz
  • 125 g unt
  • 200 g zahar brun
  • 1 ou
  • fulgi de migdale
  • 1/2 ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu migdale si ovaz:

Am scos untul din frigider si l-am lasat la temperatura camerei pana l-am folosit.

In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am mixat. am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca zaharul s-a topit. 

Am adaugat faina, praful de copt, apoi faina de ovaz.

La final am amestecat si fulgii de migdale si bucatelele de ciocolata.

TIPS-URI

1

puteti micsora cantitatea de zahar, daca nu va plac biscuitii foarte dulci

2

ciocolata, dupa preferinta, poate fi amaruie sau mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale si ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu ovaz si ciocolata ca la IKEA KAFFEREP