Nu stiu cum sa va conving, pentru ca nu arata super, insa au un gust senzational. Sunt cei mai fragezi si mai buni biscuiti de casa, au un gust de lapte si sunt deliciosi, se topesc in gura.
Va recomand cu toata inima acesti biscuiti, buni atat la cafea cat si la lapticul de dimineata pt pitici.
Mai intai de toate, incalzim cuptorul.
Intr-un castron, punem faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si amestecam cu o lingura. Adaugam untul (eu nu l-am lasat afara ci l-am folosit direct de la frigider).
Ne echipam cu o manusa de unica folosinta si incepem sa framantam untul cu faina. Framantam pana se faramiteaza tot untul si adaugam, unul cate unul, cele 3 oua. Amestecam pana obtinem un aluat faramicios, si adaugam lapticul cald si il incorporam in aluat. Obtinem un aluat moale pe care il punem intr-un pos. Pregatim tava de copt cu hartie de copt si formam biscuitei. Punem cate un miez de nuca in mijloc sau ii lasam simpli. Eu am facut si cu nuca si fara.
Coacem cam 15 min, pana se rumesc pe fund.
Sunt cei mai fragezi si pufosi biscuiti pe care i-am gustat. David este fanul lor nr. 1