Fursecuri de casa , cele mai bune si sanatoase .De asemenea sunt usor de facut si e o placere sa le faci impreuna cu copilul . Le-am facut in asteptarea lui Mos Nicolae si le-am decorat cu cate o migdala . Au fost foarte buni ,fragezi si aromati.
I-am pregatit cu Green Sugar indulcitorul care nu schimba gustul si are 0 indice glicemic si caloric .
Din cantitatile date mi-au iesit 30 de bucati de marimea unui biscuit Oreo .
Sunt biscuiti perfecti pentru Mos Craciun
Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam ghimbirul razuit , coaja si zeama de lamaie si sarea . Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor de modelat .
Luam din aluat bucati , cam de marimea unei nuci si ii dam forma . Presam in mijloc o aluna, nuca sau migdala.
Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute . lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare , asta daca mai aveti ce .