Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara

de mihasara in Dulciuri, 13 Oct 2015 | 2567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 4 linguri de fulgi de ovaz
  • 2 linguri fulgi de secara, pe care eu le-am macinat in rasnita electrica :D
  • 1 lingura indulcitor praf
  • o jumatate de lingura cacao
  • o jumatate de lingurita praf de copt
  • esenta preferata – cateva picaturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara:

  1. Pornim  cuptorul.
  2. Intr-un vas, amestecam toate ingredientele pana rezulta o pasta groasa.
  3. Punem  foaie de copt intr-o tava.
  4. Cu o lingura, luam aluat din vas si il dam o forma sferica in palma dupa care il aplatizam si-l asezam pe foaia de copt pregatita deja.
  5. Dureaza cam un sfert de ora pana sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu caise caramelizate si frisca