Biscuiti cu crema de ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 8 Apr 2016 | 3315 vizualizari

 

Biscuiti foarte fragezi si deliciosi! O incantare pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de smantana
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu crema de ciocolata:

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze.

Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios.

Rupem aluatul si facem bilute mici intre palme si dam apoi bilutele  prin zahar. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si cu ajutorul unu degetar pasam si facem o adancitura in mijlocul fiecarui biscuite.

Dam la cuptorul preincalzit pentru aprox.15-17 minute.

Ciocolata o topim pe baie de aburi si adaugam si smantana si amestecam bine.

In fiecare adancitura a biscuitilor, adaugam cate putina ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si gem in loc de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (16)

Rahela Velicu 1

09.04.2016, 10:29

mirela0911 1

10.04.2016, 10:24

Yummi!

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 13:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu mac