Biscuiti cu cocos

de Dea_Dea in Dulciuri, 9 Iun 2013 | 3726 vizualizari

 

Buni buni!

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri smantana
  • 4-5 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 100 ml lapte
  • 4 linguri nuca de cocos
  • 100 gr unt
  • 15-20 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • Ulei pentru unsa masa.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cocos:

Smantana se amesteca cu oule, zaharul si esenta de vanilie.Se adauga laptele , nuca de cocos si se omogenizeaza.

Untul se topeste si se adauga si el , se omogenizeaza iar la final se pun 5 linguri de faina amestecate cu praful de copt.

Faina se pune p rand pana vom obtine un aluat pe care il putem intinde.

Se unge masa se intine cu sucitoarea, se taie forme si se pune in tava cu hartie de copt.

Se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 20-30 min,

Se scot si se pun pe farfurie .

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

In loc de unt se poate pune si margarina.

2

In loc de nuca de cocos se poate pune nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu crema de cappuccino