Aroma ghimbirului in combinatie cu ciocolata este irezistibila .
Ciocolata se rupe bucati si impreuna cu untul se topeste la bain-marie.
O lasam la racit. Razuim ghimbirul proaspat .
Intre timp, punem intr-un bol ouale si zaharul si le mixam bine, cam 5 minute la viteza mare si adaugam si ghimbirul .
Dupa ce ciocolata s-a racit putin o adaugam peste oua si mixam
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si sarea.
Amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.
Acoperim bolul cu folie si il lasam la frigider pentru 2-3 ore.
Cu o lingurita luam din compozitie si formamam bilute , eu le-am facut cam cat o nuca.
Fiecare biluta o rostogolim prin zahar tos , si o asezam in tava pregatita inainte .
S-ar putea sa trebuiasca sa ne spalam de mai multe ori pe maini pana cand terminam totul, pentru ca se lipeste de maini .
Dam tava cu biscuitii la cuptor , si ii lasam la 180 grade cam 15 minute
Este preferabil sa-i lasam la racit in tava , pentru ca sunt foarte fragezi si se rup foarte usor .
1
nu trebuie sa ii formati foarte mari pentru ca cresc destul de mult.
2
lasati spatiu intre ei , ca sa nu se lipeasca