Intr-un bol am pus faina, peste care am adaugat celelalte ingrediente: bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, unt, 100 g casacaval ras, 1 ou intreg si galbenusul celuilalt (albusul l-am pastrat pt a unge biscuitii la final), smantana, iar la final sarea si chimenul.
Am mixat ingredientele pana am obtinut un aluat nelipicios.
Pe blatul de lucru am presarat faina si am intins aluatul sub forma unei foi de grosimea unui deget. Am decupat cercuri din el, cu ajutorul unui pahar de dimensiuni mici. Din ingredientele folosite am obtinut 10 biscuiti.
Am pregatit o tava, am tapetat-o cu hartie de copt si am aranjat biscuitii in ea. Am pensulat biscuitii cu albusul batut, dupa care am presarat restul de cascaval ras peste ei.
Am pus tava cu biscuiti in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25 minute.
Rumeni si pufosi, au iesit niste biscuiti numai buni pentru micul dejun.
1
daca vreti ca biscuitii sa iasa mai pufosi, puteti adauga si praf de copt peste faina;
2
puteti adauga si alte branzeturi in compozitie, dupa cum va place.