Punem margarina într-un bol cu oul, zahar pudra, cacao si le amestecam. Apoi adaugam praful de copt, esenta si treptat adaugam faina. Framantam pâna când obtinem un aluat moale usor de modelat. Dam la frigider 15 minute
Pregatim crema: intr-un bol adaugam branza cu zaharul si le mixam. Adaugam margarina si amestecam pana devine o compozitie usor de modelat.
Scoatem compozitia de la frigider si rupem bucatele din aluat. Facem bilute cam cat o nuca si le apasam usor cu mana (le facem ca un cosulet) iar in mijloc ii adaugam o biluta mica de crema de branza. Prindem marginile si infasuram branza bine inauntru. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Repetam asa si cu restul de aluat dar lasam distante intre ele. Le coacem cca timp de 20 minute. Le lasam sa se raceasca.
Dupa racire la ungem cu ciocolata topita (ciocolata mea nu a fost tocmai buna)