Biscuiti arici

de Giana in Dulciuri, 23 Oct 2013 | 3693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pahare cu faina (am masurat cu un pahar de 200 g)
  • 150 g margarina
  • 120 g zahar pudra
  • 1 albus de ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • bomboane mici pentru ochi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti arici:

Se amesteca toate ingredientele si se framanta bine. Aluatul obtinut il bagam in frigider pentru 30-60 minute. Aluatul trebuie sa fie rece pentru a-l putea modela mai usor.

Se fac bilute de marimea unei nuci si le dam o forma ovala, putin ascutita la un capat. Deasupra se ciupesc cu varful de la foarfeca dandu-le forma de tepi. Le montam cate 2 ochi si bagam biscuitii la cuptor. Coacem biscuitii la 160 grade C pana devin rozalii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti arici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Giana 1

24.10.2013, 09:34

Diana

mihaelar63 1

29.10.2013, 14:07

Ce ochiosi sunt aricii tai

Giana 1

29.10.2013, 15:37

Mihaela, n-am avut ochi mai mici. Am cautat bilute de ciocolata, dar n-am gasit pe moment si m-am ales cu mutantii astia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu banane