Biscuitei din fulgi de ovaz

de Sim0na in Prajituri, 27 Aug 2012 | 4351 vizualizari

 

By AllDayCooking

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 3 linguri zahar brun
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 1 ou
  • esenta vanilie
  • scortisoara
  • 50 g faina
  • 100 g stafide
  • 5 g praf de copt
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuitei din fulgi de ovaz:

In untul topit la microunde, am adaugat cele 3 linguri de zahar brun. Am amestecat bine pana ce zaharul s-a topit, apoi am pus fulgii de ovaz, oul batut si esenta de vanilie. Am amestecat bine, apoi am pus scortisoara, faina, stafidele, praful de copt si nuca de cocos. Cu mana umezita am format bilute, pe care le-am aplatizat si le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de cca 20 minute, sau pana cand se rumenesc. Au iesit niste bunatati de biscuitei, tare buni pentru micul dejun (desi eu le-am servit la cina:)))

Un biscuitel pentru fiecare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuitei din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Sim0na 1

31.08.2012, 10:43

cristinne, ma bucur ca iti plac!! voi incerca si eu varianta ta, dar.. mai tarziu, ca acum sunt la dieta (de fapt abtinere de la una-alta) si nu pap ciocolata

cristinne 1

10.09.2012, 12:46

Simo poti incerca cu ciocolata extradark..eu d-aia am folosit..cu 85% cacao.. e si sanatoasa si nici nu ingrasa ca cea cu lapte

Sim0na 1

10.09.2012, 13:28

Cristinne, multumesc de pont..

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post