Bilute din carne de pui tocata

de Mitinita in Pui, 7 Ian 2011 | 6187 vizualizari

 

Carnea de pui tocata e foarte buna,nu are atatea grasimi,nu e uscata si e usor de lucrat cu ea.Unde mai pui ca si copii o apreciaza mai tare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 1 ceapa,data prin robot sau razatoare
  • 1 usturo
  • isare
  • piper
  • putina faina sau pesmet
  • condiment italian (http://bucataras.ro/articole/amestec-de-condimente-italian-12669.html )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute din carne de pui tocata:

Se amesteca bine toate ingredientele si se formeaza bilute. Se pot praji sau da la tava la cuptor.Eu le-am facut la cuptor. Se intorc ca sa fie rumenite pe toate partile.

TIPS-URI

1

ca sa fie mai usor de facut bilutele puneti cateva picaturi de ulei pe mana

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute din carne de pui tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume umplute cu piept de pui