Mi-au placut rulourile lui Rocsi si am facut si eu unele, dar fara cascaval.
Am folosit condimentele pe care le folosesc eu de obicei la friptura si pentru ca am mai intalnit intrebari de genul "Ce este Fuchs Fix pentru Gratar?", am pozat si ambalajul ca sa fie clar despre ce este vorba.
Rulouri din piept de pui invelite in bacon au fost foarte gustoase!
Se pot servi cu o salata.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Pieptul de pui se spala, se bate putin cu ciocanul si se da cu sare si cu condimente.
Se asaza doua felii de bacon pe un tocator, se pune o felie de piept de pui deasupra si se infasoara.
* La feliile de piept de pui mai inguste se foloseste doar o felie de bacon.
Rulourile din piept de pui invelite in bacon se pun intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si se fixeaza cu scobitori pentru a nu se desface.
Se introduce tava la cuptor pana cand carnea este patrunsa.