Bilute de carne tocata cu paste

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2011 | 4666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 1 lingura pudra de ceapa sau o ceapa mica,taiata
  • 1 lingurita usturoi pudra 
  • 1/2 cana de pesmet
  • condiment italian dupa gust (contine busuioc,oregano,rozmarin si cimbru)
  • sare,piper dupa gust
  • 1 cutie de rosii pasate
  • 500 gr paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de carne tocata cu paste:

Se pun pastele la fiert.

Se amesteca toate ingredientele pentru bilute,mai putin rosiile pasate.

Se formeaza bilute in palma si se pun in tava,in care s-a adaugat 1 lingura de ulei.

Am o tava care nu necesita ulei si ajunge sa o ung cu pensula de silicon inmuiata in ulei.

Se da tava la cuptor si se rumenesc bilutele.

Se adauga rosiile pasate si se mai poate adauga si niste apa daca le vreti mai moi.

Se da tava la cuptor si se potriveste sosul de gust.

In acest timp,punem pastele la fiert in apa cu putina sare.

Se scot pastele,se clatesc daca e nevoie si se servesc cu bilutele cu sos de rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de carne tocata cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in vas roman