Bilute cu rom

de adasev12 in Dulciuri, 3 Ian 2014 | 4648 vizualizari

 

>Daca v-au ramas resturi de dulciuri de la sarbatori...incercati sa le refolositi sub aceasta forma...sau alta...care va trece prin minte...Mie mi-a fost cam greu sa le arunc si le-am ...reciclat....

 

INGREDIENTE

  • cca 200 g napolitane amestecate,cu crema de vanilie si cacao
  • 2 maini de nuca macinata
  • o mana de nuca de cocos
  • cca 100 g biscuiti
  • esenta de rom, 20 ml
  • cateva bucati de nuca intregi
  • 2 cuburi de rahat
  • o mana de stafide
  • 100 g margarina pt prajituri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu rom:

Napolitanele si biscuitii  le-am dat la robot, apoi am adaugat margarina topita, nuca, esenta de rom, stafidele hidratate in apa calduta si rahatul taiat cubulete mici.

Am amestecat bine .

Din aceasta compozitie am  facut biliute mici in mijlocul carora am pus cate un sambure de nuca intreg, apoi le-am dat prin nuca de cocos si le-am lasat la rece vreo 2 ore.

Spre surprinderea mea au avut trecere, doar sotul meu mi-a zis ca i-am tras teapa, ca el astepta sa gaseasca in mijloc o aluna...ma rog...dar tot el le-a topit  cam pe toate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu rom" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert rece cu zmeura si lichior de ciocolata