Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 11 Sep 2013 | 3990 vizualizari

COMENTARII (21)

nilgun 1

11.09.2013, 22:52

yummy

MotanLaOale 1

11.09.2013, 22:53

Angelina_Elena 1

11.09.2013, 22:54

Ce bine arata!

cristeena20 1

11.09.2013, 23:03

multuemsc..sis avedeti ce bun gust are...

Bya Ralu 1

11.09.2013, 23:03

ooo ce minunatie ne-ai adus

Miha 1

11.09.2013, 23:14

apai tu vorbesti limbi straine cu noi...

karla 1

11.09.2013, 23:44

Aurelia 07_07 1

12.09.2013, 06:56

portiadelumina 1

12.09.2013, 06:59

Eu nu ştiu limba aia, dar la ce văd gătit m-aş pricepe să traduc la mâncat. ) Bun!

Panacris 1

12.09.2013, 07:59

Rocsi 1

12.09.2013, 13:47

Cred ca e ceva bun

laura_n 1

12.09.2013, 15:08

multumim ca ne impartasesti din arta culinara locala

Lia_ 1

12.09.2013, 15:36

ah ce dor imi e de carne de vanat! Tata era un pasionat vanator si am mancat tot ce se putea vana si facute obligatoriu in vin

cristeena20 1

12.09.2013, 22:03

Multumesc mult!! Acest fel d emancar enue neaparat de aici..ei mananca ff putine lucruri si deloc variate. Aici am adaptat ingredientele gasite pentru a face feluri d emancare bune. De exemplu mandioca e un fel de cartof..ei o mananca doar foarta..noi am incercat prajita si a iesit fff buna.

cristeena20 1

12.09.2013, 22:03

Lia, ai dreptate, carnea de vanat e foarte buna. Eu am mancat prima data aici. Primim mereu proaspata.

diaconta 1

12.09.2013, 22:05

Hmmmmmmm ce zici tu ca ai prestat aici Cristeena?

RuxyRux 1

23.11.2013, 11:14

Cred ca e grozava...ce fel de animal este?

babi5 1

23.11.2013, 14:22

Sylvia 1

23.11.2013, 15:03

tare imi place reteta asta de obicei eu apar cu denumiri de care nu a auzit nimeni dar trebuie sa recunosc ca m-ai depasit, am citit titlu si habar nu avea ce contine bravo tare buna trebuie sa fie

cristeena20 1

23.11.2013, 20:22

Multumesc silvia draga..de fapt reteta asta a inventat-o sotul meu aici. Avem multa carne de vanat..un fel de caprioara si a trebuit sa inventeze ceva sa aiba trecere la clienti..ceva rapid si bun. Si acum a devenit reteta preferata a mutlora, chiar si a mea.

cristeena20 1

23.11.2013, 20:26

Ruxy..e un fel de caprioara , ceva de pe aici...si uneori aduc un fel de magar salbatic) ideea e ca e buna carnea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura din carne de mistret