Bezele cu nuca de cocos(Kokosmakronen)

de marieta in Prajituri, 18 Dec 2011 | 13217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri,
  • 150 g zahar,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 200 g nuca de cocos fulgi,
  • forme speciale de napolitana pe care se vor pune bezelele.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu nuca de cocos(Kokosmakronen):

albusurile se bat spuma tare apoi se pune zaharul,se bat in continuare,pana se topeste zaharul,apoi se pune zeama de lamaie.

se pun fulgii de cocos si se amesteca.

se aseaza formele de napolitana in tava si se pune bezeaua cu lingurita pe fiecare.

se da la cuptor la foc mic pana se intaresc.

se lasa la racit apoi se pun la pastrat la loc uscat si racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu nuca de cocos(Kokosmakronen)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu branza de vaci si capsuni