niste norisori colorati dulci pe care ii facem rar dar si cand ii facem dispar imediat:)
Se bat albusurile separate bine de galbenus cu sare si lingurita de otet pana se face o spuma alba mata.Eu am folosit mixerul la viteza mare intai si apoi cand incepem sa aduagam zaharul pudra micsoram viteza.Mixam pana ce se incorporeaza bine zaharul si se tine bezeaua de fundul castronului cand il intorci cu gura in jos. Apoi pregatim cuptorul la 110 grade si o tava cu hartie de copt pe care posam bezelele.Eu am adaugat foarte putin in compozitie din gemul de capsuni, numai cat sa-i dea o aroma dar s-au si colorat rozaliu spre mov.Le bagati la cuptor pentru 1 ora -1 h 1/2, apoi oprim cuptorul dar nu scoatem tava pana nu se racesc bezelele , abia apoi o scoatem.
Se servesc cand s-au racit bine.pentru decor am mai presarat cateva inimioare mici de zahar de la Dr Otker.