Bezele

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 23 Feb 2015 | 4881 vizualizari

 

A fost pentru prima oara cand am facut bezele, de aceea nici nu prea am stiut cand sunt gata, iar unele (mai barosane) au fost mai nefacute, dar au fost foarte bune. Am tot citit ca trebuie sa las usa cuptorului intredeschisa si asa am procedat si eu.

 

INGREDIENTE

  • doua albusuri;
  • un praf de sare;
  • 6 linguri zahar;
  • 2-3 picaturi de colorant rosu.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul si se mai mixeaza pana cand se intaresc. Jumatate din compozitie se pune intr-un posh pentru ornat si se formeaza bezelele pe o tava tapetata cu hartie de copt. In cealalta jumatate se adauga 2-3 picaturi de colorant si se mixeaza pana cand se obtine uniform culoarea roz. Se formeaza bezele si din aceasta compozitie, dupa care se dau la cuptor, cu usa intredeschisa.

TIPS-URI

1

Daca albusurile incep sa se lase de la colorant, mai adaugati o lingura de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diaconta 1

24.02.2015, 10:10

Eu zic ca ti-au iesit frumos.
Nici eu nu stiu sa coc bezele.

Corinuta 1

24.02.2015, 11:43

Frumoase!

mirela0911 1

24.02.2015, 14:24

Frumusele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Sarah Bernard