Bezele

de LUK in Prajituri, 26 Iun 2011 | 5159 vizualizari

 

Dupa reteta Laurei Adamache.Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr zahar tos
  • 50gr zahar pudra
  • 2 albusuri de ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

  Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul tos.Cand sunt tari incorporam treptat si zaharul pudra.Cu ajutorul seringii pt ornat torturi(posh) formam bezelele pe care le coacem in cuptor la 80-100 grade timp de o ora,in tava in care am pus hartie de copt.Dupa ce a trecut o ora stingem focul si le lasam in cuptor sa se usuce pana cand se raceste cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Fantezie