Betisoare de piept de pui

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 5925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 g piept de puipesmet3 ouadelikat,sare,piperulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare de piept de pui:

-Am luat fiecare piept de pui, l-am spalat, l-am taiat in 2 pe lung ca sa fie mai subtire, apoi l-am batut ca sa fie mai fraged.
-Am taiat betisoare subtiri cu ajutorul unui cutit si am dat fiecare betisor prin pesmet, prin ou batut+condimente si apoi iar prin pesmet.
-Am prajit in ulei incins. Super bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare de piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute cu brânză sarată