Bavette cu dovlecei și ciuperci

de Pur_si_simplu_papa_bun in Paste, 17 Noi 2011 | 9879 vizualizari

 

Săptămâna aceasta a început Postul Crăciunului, așa că m-am gândit să vă împărtășesc o rețetă delicioasă de post sau, de ce nu, pentru o cină ușoară de vineri.

 

INGREDIENTE

  • - un pachet de bavette (paste lungi, asemănătoare cu spaghetti, dar late în loc de rotunde în secțiune)
  • - 2 dovlecei
  • - 1 ardei verde
  • - ciuperci (congelate)
  • - ceapă verde (congelată)
  • - usturoi
  • - pastă de gogoşari
  • - un pic de bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bavette cu dovlecei și ciuperci:

Legumele le-am tăiat felii, apoi într-un pic de ulei de măsline am călit dovleceii, am adăugat ceapa verde, ardeiul şi usturoiul,  ciupercile, pasta de gogoşari şi bulionul. Se lasă 10-15 minute să fiarbă (dacă scade prea mult sosul mai adăugaţi apă sau bulion).

Pastele fierte şi strecurate le-am turnat peste sos, le-am amestecat şi am pus sare, piper, oregano şi busuioc. Pentru un gust mai bun am pisat un căţel de usturoi.

Să aveți poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bavette cu dovlecei și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos alb si galbiori