Batoane cu sparanghel si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Reteta de vedeta, 4 Dec 2015 | 3720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura mica de sparanghel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 4 felii groase de paine cu tarate si seminte
  • 4 linguri unt
  • 200 grame branza Gouda
  • 2 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 oua fierte moi pentru servit
  • coacaze pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu sparanghel si branza Gouda:

Se frig tulpinile de sparanghel presarate cu sare, piper si ulei de masline pe un gratar fierbinte, 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte.

Se scot pe un tocator si se toaca grosier.

Intr-o farfurie nu foarte adanca, se bat ouale impreuna cu laptele, sare si piper.

Se ung feliile de paine cu unt pe partea care va fi in exterior, iar pe partea interioara se aseaza sparanghelul si branza. Se inchid sandvisurile cu celelalte felii de paine cu partea unsa cu unt spre exterior. 

Se inmoaie sandvisurile in mixul de ou si lapte si se prajesc intr-o tigaie la foc mediu, cu putin unt, pana devin aurii, iar branza s-a topit. 

Se scot pe o farfurie si se taie in batoane.

Se servesc fierbinti cu oua moi si coacaze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu sparanghel si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (10)

miki_a 1

05.12.2015, 05:15

Retete una si una! Tare mult imi place ce pregatesti / gatesti! As vrea sa fiu musafirul tau zilnic!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:03

Ahh Ela, esti o draguta! :* Multumesc bucatarasi!

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:14

Ce-mi plac!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foie gras