Batoane cu sparanghel si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Reteta de vedeta, 4 Dec 2015 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura mica de sparanghel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 4 felii groase de paine cu tarate si seminte
  • 4 linguri unt
  • 200 grame branza Gouda
  • 2 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 oua fierte moi pentru servit
  • coacaze pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu sparanghel si branza Gouda:

Se frig tulpinile de sparanghel presarate cu sare, piper si ulei de masline pe un gratar fierbinte, 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte.

Se scot pe un tocator si se toaca grosier.

Intr-o farfurie nu foarte adanca, se bat ouale impreuna cu laptele, sare si piper.

Se ung feliile de paine cu unt pe partea care va fi in exterior, iar pe partea interioara se aseaza sparanghelul si branza. Se inchid sandvisurile cu celelalte felii de paine cu partea unsa cu unt spre exterior. 

Se inmoaie sandvisurile in mixul de ou si lapte si se prajesc intr-o tigaie la foc mediu, cu putin unt, pana devin aurii, iar branza s-a topit. 

Se scot pe o farfurie si se taie in batoane.

Se servesc fierbinti cu oua moi si coacaze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu sparanghel si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

miki_a 1

05.12.2015, 05:15

Retete una si una! Tare mult imi place ce pregatesti / gatesti! As vrea sa fiu musafirul tau zilnic!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:03

Ahh Ela, esti o draguta! :* Multumesc bucatarasi!

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:14

Ce-mi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie