Batoane BOUNTY

de Alexandra Elena in Dulciuri, 26 Dec 2013 | 20201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g zahar
  • 6 albusuri
  • 200 g ciocolata cu lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane BOUNTY:

 Batem albusurile ,cu un praf de sare, pana devin o spuma tare, adaugam zaharul si mixam pana cand se dizolva, adaugam nuca de cocos si omogenizam compozitia.

Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute.

Se taie blatul cat e cald. Batoanele obtinute se dau prin ciocolata topita si se aseaza pe o hartie de copt, se dau la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane BOUNTY" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Xandrinne 1

27.12.2013, 07:18

Ina 1

27.12.2013, 14:00

Cat imi plac batoanele Bounty !

Georghiouadriana23 1

25.04.2014, 22:49

superrrr

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu rahat