Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am facut aceste batoane pentru puiutii mei....
1. Amestecam faina cu drojdia.
2. Turnam laptele amestecat cu zaharul peste faina.
3. Punem sarea si uleiul si framantam bine 5 -10 min.
4. Lasam la dospit intr-un loc caldut 1 h.
5. Dupa ce a dospit formam un cilindru din aluat si il taiem in bucati cu latimea de 2 cm.
6. Rostogolim fiecare bucata de aluat si formam un baton pe care il dam prin mac sau prin susan.
7. Punem batoanele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
8. Lasam la dospit inca 5 min, apoi dam la cuptor (incalzit in prealabil) la 200 °C timp de 15 min.
1
Puneti tava pe raftul cel mai inalt al cuptorului.
2
Puteti face si covrigi ;)
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola