Batata bi kezbera

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2010 | 5604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1/2 capatana de usturoi
  • patrunjel verde
  • coriandru
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batata bi kezbera:

Cartofii se taie cubulete si se prajesc.

Ustuoiul se da prin blender impreuna cu verdeata, ulei si condimente. La sfarsit se pune putina apa. Eu am folosit minerala.

Se presara peste cartofii prajiti.

Multumesc Oana de reteta. Delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batata bi kezbera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu urzici la cuptor